CSR

Am contribuit cu 100.000 de euro la combaterea Covid-19 în România

Am contribuit cu 100.000 de euro la combaterea Covid-19 în România

Încă de la debutul acestei crize medicale în România, Game World Group s-a implicat în mod activ în lupta împotriva pandemiei, prin intermediul unui parteneriat cu organizații neguvernamentale care colectează fonduri în sprijinul sistemului de sănătate din țara noastră. Astfel, companiile care formează grupul au susținut din rezervele financiare proprii spitale din București și alte 11 orașe din țară, dar și echipele SMURD din Constanța, Alba Iulia și Brașov. Sumele au fost direcționate integral către spitale, rolul organizațiilor partenere fiind de a identifica nevoile din teren și de suport logistic al întregului demers de sprijin.

Printre partenerii Game World Group s-au numărat Asociația „Dăruiește Viață”, Fundația pentru SMURD, Fundația Comunitară Brașov, Asociația pentru dezvoltare socială, educativă și culturală „Zâmbet de copil”, Fundația Spitalicească “Szent György”, Asociația “Hai să ajutăm”, Asociația Română de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic și Asociația „Voinicul” Mangalia.

Lista beneficiarilor cuprinde Spitalul Spiridon și Spitalul CFR din Galați, Spitalul Municipal Sf. Gheorghe, Institutul de Pneumofiziologie „Marius Nasta” din București, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca și Spitalul Sfântul Ioan din București, Spitalul Municipal Mangalia, Spitalul Județean Brașov, Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul „Tractorul” din Brașov, Spitalul Orășenesc Găești, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Orășenesc Pucioasa, Spitalul din Vălenii de Munte, Spitalul Municipal Moreni, Spitalul modular 1 Elias, destinat îngrijirii bolnavilor de COVID-19, și echipajele SMURD din Constanța, Alba Iulia și Brașov.

Această campanie masivă de responsabilitate socială este un moment al solidarității și al responsabilității, în care am demonstrat, ca societate, că putem lucra împreună – sectorul privat, cel public și cel terțiar – pentru binele comun. Doar acționând solidar vom putea depăși cu bine această perioadă dificilă.

ABONEAZĂ-te la newsletter