CSR

Îi ocrotim pe bătrânii bolnavi și uitați de rude, care nu se pot îngriji singuri

Îi ocrotim pe bătrânii bolnavi și uitați de rude, care nu se pot îngriji singuri

Seniorii României au nevoie de ajutorul nostru, iar Centrul Județean Ilfov de Asistență Medico-Socială pentru Bolnavi Cronici e unul din locurile unde bătrânii bolnavi și uitați de rude primesc tot ajutorul pentru a se bucura de anii de pensie. Pentru mulți dintre beneficiarii acestor centre, anii de pensie sunt grei. Pe lângă problemele de sănătate, seniorii se confruntă cu probleme financiare, dar și cu singurătatea. Mulți dintre ei au rămas singuri pe lume sau puținele rude în viață au uitat de ei.

Greutățile cu care acești semeni se confruntă, dar și faptul că avem astfel de centre, care încearcă să aline din probleme, a motivat compania Merkur Entertaiment Center și lantul de săli de jocuri Zodiac să devină unul dintre sponsorii principali ai Centrului Județean Ilfov de Asistență Medico-Socială pentru Bolnavi Cronici.

Pe baza acestui ajutor financiar, angajații și voluntarii centrului au putut continua să ofere servicii de îngrijire și consiliere, mai ales că mulți dintre beneficiarii acestui centru chiar nu mai au pe nimeni pe lume. Astfel că seniorii se confruntă în fiecare cu greutăți majore, iar multe dintre aceste hopuri nu pot să fie depășite pe cont propriu – mai ales că nu se pot îngriji singuri.

Implicarea Zodiac și Merkur Entertaiment Center în viața seniorilor României e un gest de umanitate, prin care compania își ia angajamentul să fie prezentă în viața comunității locale, mai ales că există o nevoie tot mai mare de asistență din partea celor ieșiți la pensie, care sunt departe de rude și simt doar povara fiecărei zile.

ABONEAZĂ-te la newsletter