CSR

Îi sprijinim pe campionii de mâine ai boxului românesc să își atingă aspirațiile

Îi sprijinim pe campionii de mâine ai boxului românesc să își atingă aspirațiile

În ultimii doi ani, compania Merkur Entertaiment Center și lanțul de săli de jocuri Zodiac au dezvoltat propria platformă de sprijinire a tinerilor cu un potențial extraordinar în practicarea boxului, o ramură sportivă care nu beneficiază de atenția marilor sponsori, dar care atrage în fiecare an tot mai mulți practicanți, de toate vârstele.

Unul dintre beneficiari platformei a fost  Clubul Sportiv Tunari, o asociație care ne-a confirmat prin rezultatele obținute în ultimii ani că este o pepinieră de viitori campioni, un club cu antrenori inspirați, sportivi plini de talent, care nu se feresc să muncească, dar care au nevoie de un partener puternic precum Zodiac și Merkur Entertaiment Center. Mai ales că boxul de performanță implică și costuri pe care mulți dintre părinții sportivilor nu și le permit. Indiferent cât de mult ar fi economisi părinții, există neajunsuri financiare imposibil de depășit pe cont propriu, cum fi fost costul înscrierii la concursuri, transportul, cazarea aferentă și echipamentele sportive.

De atenția noastră și sprijinul constant au beneficiat și boxerii Cezar Juratoni, Iulian Buciuc și Viorel Simion, care sunt un exemplu motivațional pentru fiecare dintre noi. Și avem garanția că vor scrie istoria de mâine. Pentru că fiecare competiție e o etapă în viața lor, iar fiecare antrenament îi face mai buni, mai puternici. Tocmai din aceste motive am promis să îi ajutăm, să fim alături de ei, să îi susținem cu tot ce avem mai bun.

Cezar Juratoni, de exemplu, este multiplu campion national la Juniori, Tineret si Seniori. In aceasta calitate, Cezar a susținut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.

În schimb, sportivul Viorel Simion a scris deja istorie și nu are de gând să se oprească din performanță. La cei 37 de ani, are un palmares cu 21 victorii, din care 9 prin knockout și doar 3 înfrângeri. Acum Simion își dorește obținerea unui nou titlu mondial.

ABONEAZĂ-te la newsletter