CSR

Promovăm cultura și sprijinim eforturile celor mai prestigioși artiști ai scenei lirice românești

Promovăm cultura și sprijinim eforturile celor mai prestigioși artiști ai scenei lirice românești

Într-o lume tot mai grăbită, în care valorile devin alterate, iar zgomotul de fond ne face tot mai confuzi în alegerea unor valori corecte, Game World a ales să pună umărul la regăsirea și promovarea celor mai prestigioși artiști ai scenei lirice românești. Într-o premieră absolută pentru Capitala României, Game World a sponsorizat Metropolitan Opera Fest, primul festival de operă din București.

Manifestarea culturală unică și-a propus să îi aducă într-un singur loc cele mai mari nume din opereta românească, iar astfel să le ofere iubitorilor de cultură un eveniment acustic deosebit. Aproape 1000 de persoane s-au bucurat de o serată ce a cuprins atât arii foarte cunoscute din opere, cât și piese muzicale simfonice celebre sau de pop-opera și pop-rock-opera.

Protagoniștii primei ediții a Metropolitan Opera Fest au fost soprana Irina Ioana Baianț, care până acum a urcat pe scenele din Paris, Moscova, Bruxelles, Lyon, Geneva, Lille și Praga, interpretând diverse roluri în opere de Strauss, Kalman, Mozart, Puccini, Bizet, Leoncavallo și Rossini.

De asemenea, pe scena primului Festival de Operă din București au urcat mezzo-soprana Andreea Ilie, membră a corului Operei Naționale, tenorul Alin Stoica, solist al Operei Naționale din București și a cărui carieră este conturată de numeroase premii interne și internaționale la cei doar 31 de ani ai săi,  soprana Ianna Novac, bine-cunoscută pentru apartenența la trupa ASIA,  Iordache Basalic, prim bariton al Operei Naționale din București, dar și cei 50 de muzicieni ai Orchestrei Metropolitane București.

ABONEAZĂ-te la newsletter