CSR

Susținem comunitățile locale, performanța și pe cei care scriu istorie în fiecare zi!

Susținem comunitățile locale, performanța și pe cei care scriu istorie în fiecare zi!

Compania Game World și-a luat angajamentul să susțină cu toate eforturile comunitățile locale și cluburile sportive de pe tot teritoriul României. Aceste echipe formează valori, adună în jurul lor suporteri pasionați și sunt un exemplu viu că sportul definește caractere, ne ajută să ne dezvoltăm, să tindem spre performanță și în fiecare zi să depunem și mai mult efort pentru a ajunge și mai buni.

Un exemplu al parteneriatului ferm pe care Game World îl are cu comunitățile locale este susținerea de care beneficiază echipa locală de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța, continuatoarea a clubului HCM Constanța, fostă multiplă campioană a României. Echipa de handbal are în palmares o Cupă și o Supercupă, iar sezonul 2018-2019 este considerat cel mai bun de până acum. Printre performanțele remarcabile ale echipei se numără calificarea în grupele Cupei EHF și calificarea în finala națională, fără nici măcar un singur meci pierdut.

HC Dobrogea Sud Constanta este una dintre cele mai populare cluburi locale, iar comunitatea locală are la dispoziție inclusiv o academie de handbal, care formează echipe la toate categoriile de vârstă.

O altă dovadă a susținerii comunităților locale și performanței pe plan local și național este parteneriatul încheiat între Game World și echipa feminină de volei Alba Blaj. Echipa a câștigat admirația tuturor prin performanțele excepționale obținute până acum: patru titluri de campioană a României (2015, 2016, 2017, 2019), două Cupe ale României (2017, 2019), o finală de Liga Campionilor (2018) și o finală de Cupa CEV (2019). Iar echipa continuă să facă performanță și să lupte pentru comunitatea locală, Alba Blaj având una dintre cele mai mari echipe de suporteri din regiune.

În ultimii ani, Game World a susținut inclusiv Federația Română de Lupte, Clubul de Golf Paul Tomiță din Alba si comunitatea Urban Legends.

ABONEAZĂ-te la newsletter