CSR

Susținem formarea de specialiști pentru tratarea adicțiilor

Susținem formarea de specialiști pentru tratarea adicțiilor

„Bursele Game World” reprezintă un proiect unic de susținere a învățământului și cercetării la nivel universitar în domeniul psihologiei. Aflat la prima ediție, programul își propune să îi ajute în mod real pe studenții facultăților de psihologie acreditate din România în aprofundarea unor tematici care au un impact real în societatea.

Pentru anul universitar 2019-2020, „Bursele Game World” s-au adresat exclusiv studenților din an terminal care aleg psihoterapia adicției jocurilor de noroc drept subiect pentru lucrarea de finalizare a studiilor.

Campania de sprijinire a studenților a fost lansată cu ocazia aniversarii a 20 de ani de prezentă a Game World în Romania, iar în total au fost acordate 15 de burse de studii, fiecare în valoare de 5.000 de lei. Pe lângă sprijinul financiar, studenții au avut ocazia să descopere și programele derulate de Asociația Joc Responsabil, respectiv felul în care Game World a implementat programele de responsabilitate și combatere a adicțiilor în sălile de joc.

ABONEAZĂ-te la newsletter